Over Mindful Present

 

'Mindfulness nodigt je uit om het huidige moment precies te laten zijn zoals het is: 
je mag jezelf toestaan om helemaal te zijn zoals je bent'
Mijn naam is Florentine Doekhi – van der Linden en ik ben gecertificeerd mindfulness trainer in de hoogste categorie. Naast mijn functie als mindfulness trainer ben ik ook werkzaam als maatschappelijk werker. Mijn overtuiging is dat verandering begint bij bewustwording van het hier en nu, door stil te staan in plaats van door te rennen en te onderzoeken wat zich in jou afspeelt. Als moeder van twee kinderen weet ik hoe belangrijk het is om in een druk, dynamisch leven de tijd te nemen om telkens opnieuw verbinding te maken met jezelf. 

Mindfulness nodigt je uit om het huidige moment precies te laten zijn zoals het is, daarmee mag jij jezelf dus helemaal toestaan om te zijn zoals je bent. Je hoeft je leven er dus niet voor om te gooien om mindfulness te kunnen beoefenen. Met aandacht aanwezig zijn kan altijd en overal. Ik ervaar dit als een groot geschenk.

Ik vind het mooi om anderen te begeleiden in de zoektocht naar meer rust en ruimte in hun leven. Mijn werkwijze is te omschrijven als: toegankelijk, ‘down to earth’ en betrokken. Door met mindfulness je aandacht te trainen zal je meer gevoel krijgen voor wat je nodig hebt, omdat je leert luisteren naar de belangrijkste bron van informatie: jijzelf

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!


 
Opleidingen:

  • Vervolgopleiding Mindfulnesstrainer - Centrum voor Mindfulness, Amsterdam
  • Basisopleiding Mindfulnesstrainer - Centrum voor Mindfulness, Amsterdam
  • HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening - Hogeschool Inholland, Rotterdam 

 

Registraties:

  • Mindfulness trainer categorie 1, VMBN: lidnummer 20201537